Pentru elevii Colegiului National Pedagogic „Stefan cel Mare” Bacau, inceputul de week-end a fost plin de incarcatura spirituala si culturala. Ziua de vineri a debutat cu un proiect educational judetean „Sfintii martiri brâncoveneni – martori si marturisitori”, initiat de Arhiepiscopia Romanului si Bacaului, Fundatia „Episcop Melchisedec” si Parohia Ortodoxa Lazaret.

„Obiectivele acestui proiect sunt aprofundarea cunostintelor de religie, istorie, cultura civica, precum si initierea elevilor in practicarea unor atitudini moral-crestine.”
prof. Mihaela Chirica, unul dintre organizatorii activitatii

Dupa acest simpozion, liceenii de la Colegiul Pedagogic au luat parte la o alta manifestare nationala – „Toamna Bacoviana”, devenita o emblema pentru Bacau. „Elevii s-au intâlnit cu mai multi scriitori bacauani, dar si din tara si au purtat un dialog având ca tema poezia contemporana”, a precizat prof. dr. Lavinia Baisan, directorul adjunct al colegiului.

Sâmbata, incepând cu ora 17.00, liceenii au fost prezenti la statuia lui George Bacovia, unde au sustinut un recital de poezie si muzica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ