Sala de Atletism din Bacau a gazduit weekendul trecut o noua editie a concursului national „Memorialul Dorin Melinte”, competitie organizata de Directia Judeteana de Sport si Tineret si Asociatia Judeteana de Atletism, eveniment ce a reunit la start 364 de sportivi (190 de fete si 174 de baieti) de la 36 de cluburi sportive din toata tara. Intrecerea s-a adresat atletilor juniori 1, 2 si 3, care au concurat la urmatoarele probe: 60m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 3000m, 4X200m, 4X400m, 60m garduri, inaltime, prajina, lungime, triplusalt si greutate. In clasamentul mixt al cluburilor pe medalii, CSS Bacau s-a plasat pe locul II al competitiei cu 4 medalii de aur, 3 de argint si 4 de bronz; CS Stiinta Municipal Bacau a ocupat locul IV cu 3 medalii de aur si 1 de bronz; iar CS Onesti a ocupat locul 18 cu o medalie de aur. „Acest eveniment este inchinat prof. Dorin Melinte, renumitul antrenor care a pregatit-o pe Doina Melinte. Din pacate, cluburile o duc din ce in ce mai greu cu banii, iar acest lucru se observa la nivelul numarului de participanti. Daca inainte, un club participa cu 20- 30 de sportivi, acum, daca vin zece e bine. Cu toate acestea, a fost o competitie disputata, cu un nivel foarte bun, si trebuie sa remarcam cele doua noi recorduri nationale de juniori II inregistrate de stafeta masculina de 4X200m si 4X400m a celor de la CSS Ploiesti. Va urma peste doua saptamâni un concurs interjudetean de copii”, a declarat Tudorel Gherase, inspector D.J.T.S si presedinte al Asociatiei Judetene de Atletism Bacau.
Cele 8 medalii de aur pentru Bacau au fost adjudecate de:
-Alexandru Novac, CSSM Bacau, open masc. 60m sprint, 7’, 26” ;
-Diana Volf, CSS Bacau, open fem. 60m garduri Juniori I;
-Andreea Botezatu, CSSM Bacau, open fem. prajina, 2.70m;
-Raluca Stan, CSS Bacau, open fem. lungime, 4.98m;
-Alex Toader, CSS Bacau, open masc. lungime, 6.21m;
-Vanessa Topliceanu, CSS Bacau, triplusalt, 10.73m;
-Constantin Tudorache Orobiyi, CSS Onesti, open masc. sprint Juniori III; 8’10”;
-stafeta de open Juniori III fem. 4X200 de la CSS Bacau compusa din Yuna Maekawa, Catalina Munteanu, Teodora Rosu si Ramona Verman, cu timpul 1 :55 :48.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ