Un nou titlu pentru Ioan Andrei Melnicescu (CSM Onesti/ CSS Bacau) la saritura in lungime. De data aceasta, atletul bacauan s-a incununat campion balcanic al probei la juniori 1 cu prilejul Balcaniadei de la Pitesti.

Cu o saritura de 7,38 metri, Melnicescu i-a devansat sâmbata pe cipriotul Andreou Panagiotis (7, 32m) si pe turcul Emre Dalkiran (7, 21m). Desi este detinatorul recordului national la 100 metri, atletul originar din Târgu-Ocna nu a luat startul la aceasta proba la Balcaniada de juniori 1 de la Pitesti.

In ciuda statutului sau de junior, Melnicescu are sanse insemnate sa reprezinte România la Mondialele de Seniori de la finalul lunii august, intr-o alta proba de viteza: stafeta de 4×100 metri.

PUBLICITATE

“Intr-adevar, Ioan Andrei Melnicescu beneficiaza de o cota care il plaseaza pe lista intocmita de conducerea Federatiei in perspectiva Campionatelor Mondialele.

Este foarte posibil ca la Mondialele de la Beijing sa avem o stafeta in care sa se regaseasca nu mai putin de trei fosti sau actuali bacauani: Catalin Câmpeanu, care acum e legitimat la CSM Bucuresti, Alexandru Terpezan de la CSM Onesti si, asa cum spuneam, Ioan andrei Melnicescu.

Ar fi o performanta remarcabila, dar si o recunoastere a scolii bacauane de atletism”, a punctat prof. Dorin Aradavoaicei, consilierul pe probleme de strategie a CSM Onesti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ