96 de studenti sportivi din 20 de universitati din tara s-au intrecut weekend-ul trecut la Sala de Atletism din Bacau la cea de-a XXXI-a editie a Campionatului National Universitar de Atletism in Sala. De remarcat este faptul ca orasul nostru a gazduit XXI de editii ale acestei competitii, ultimele zece fiind consecutive.

Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau a participat la acest eveniment cu 12 sportivi si a reusit sa se plaseze pe locul I in clasamentul combinat (masculin si feminin) pe echipe, cu un total de zece medalii dintre care 4 de aur, 3 de argint si 3 de bronz. Aurul pentru universitatea bacauana a fost adus de: Sebastian Ursachi la Open 400 sprint cu un timp de 49.07; Catalin Atanasoaie la Open 1500 m. cu un timp de 3.59.98; Otilia Elena Strutinschi la Open 800 m. cu timpul 2.25.70 si de stafeta masculina la Open 4X400 m. formata din Cosmin Popa, Sebastian Ursachi, Catalin Atanasoaie sI Andrei Tofin, cu timpul de 3.29.20.

“A fost un concurs foarte frumos chiar daca au fost cam putini participanti, acestia fiind atleti de performanta. Au participat componenti de lot national si trebuie mentionat faptul ca o serie de sportivi au fost plecati la competitii internationale.

PUBLICITATE

Daca in anii din urma facultatile aduceau sportivi care nu faceau atletism de performanta, acum ne bucuram de prezenta sportivilor de performanta, ceea ce a dus la cresterea nivelului competetional”, a declarat Tudorel Gherase, inspector la Directia Judeteana de Sport si Tineret si presedinte a Asociatiei Judetene de Atletism Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ