Martin Benchea Joca isi continua pregatirile in vederea Campionatului Mondial de Atletism pentru Veterani ce va avea loc la jumatatea lunii august, la Lyon, in Franta. Weekendul trecut, atletul bacauan in vârsta de 61 de ani si-a trecut in palmares doua noi medalii cu ocazia celei de-a 30-a editii a Campionatelor Nationale de Pista.

La Bucuresti, Benchea Joca s-a clasat pe locul 2 atât la 10.000 metri, acolo unde a parcurs distanta in 47:47.16 min., cât si la 5.000 m, cu rezultatul de 23:40.06. “A fost greu, mai ales ca intrecerile probei de 10.000 metri au fost afectate de o ploaie torentiala, care a si intrerupt cursa. Ma bucur ca m-am clasat al doilea la ambele probe, dar se putea si mai bine”, a declarat veteranul bacauan, care a concurat acuzând o faringita:

“De vina a fost o inghetata, care mi-a produs o inflamatie a gâtului. Asa-i când faci prostii; si doar nu mai mâncasem o inghetata de vreo sase-sapte ani”. Zilele urmatoare, Martin Benchea Joca va efectua un cantonament la Agapia.

PUBLICITATE

“De acum, intru in linia dreapta a pregatirilor pentru Mondiale. Aveam programat un semi-maraton la Sfântu Gheorghe, insa, de teama unei accidentari, am decis sa renunt. Vreau sa fiu in forma maxima la Lyon, unde, impreuna cu un maratonist din Bucuresti si cu un alt român stabilit de mai multa vreme in Germania, sa formam si o echipa a României”, a precizat atletul de la Arena.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ