Veteranii atletismului bacauan sunt ca vinul: cu cât inainteaza in vârsta, cu atât sunt mai tari. Si mai buni. A confirmat-o si Campionatul National Indoor desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Bucuresti, acolo unde cei doi reprezentanti ai Bacaului au fost din nou in prima linie. Desi este un specialist al distantelor lungi, Martin Benchea Joca (foto) a cucerit sâmbata, bronzul la 3000 metri, categoria de vârsta A 60 ani, cu timpul de 13 minute si 37 secunde.

Bronzul de la 3000 metri a indulcit astfel amaraciunea locului 4 ocupat cu o zi mai devreme la Crosul Balcanic. “Poate ca as fi prins podiumul si la cros, dar traseul de sase kilometri plin de noroi mi-a pus mari probleme”, a declarat cel mai vârstnic atlet al Bacaului, care se pregateste acum pentru Europenele de la Ancona (Italia), in cadrul carora va alerga doua distante pe 30 martie si 3 aprilie. Un parcurs foarte bun a avut la Nationalele pentru Veterani de la Bucuresti si Carmen Barcan. Bacauanca legitimata la Rapid Bucuresti a obtinut argintul la 800 metri si bronzul la 1500 metri, ambele in cadrul categoriei A40 ani.

.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ