OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alearga, alearga de rupe. Si rupe tot: adversari, kilometri, recorduri. La 61 de ani, Martin Benchea -Joca aduna un succes dupa altul. In ritmul acesta, in curând, veteranul atletismului bacauan se va vedea nevoit sa-si supra-etajeze vitrina cu trofee; unde sa le mai inghesuie pe toate? Ultima reusita dateaza de la finalul saptamânii trecute, de la Pitesti, acolo unde sportivul legitimat la Arena si-a trecut in cont titlul de campion national de veterani la Alergare pe Sosea 10 kilometri, categoria A60 de ani.

Pe lânga faptul ca a trecut primul linia de sosire, Benchea-Joca a izbutit sa-si imbunatateasca recordul personal cu mai bine de un minut, dând astfel kilometrajul peste cap. “Desi am alergat pe un traseu denivelat, am reusit cea mai buna performanta a mea: 46 de minute si 8 secunde. Asta in conditiile in care la Europene, am avut un timp mai slab, parcurgând aceeasi distanta in peste 47 de minute”, a marturisit Martin Benchea-Joca, care a dezvaluit si secretul care sta la baza progreselor sale in materie de timpi:

“Programul de antrenament pe care mi l-a fixat doamna antrenoare Carmina Gorgan. E aur”. Si pentru ca nu poate sta o clipa locului, in weekend, Benchea-Joca o va lua din nou la picior. De data aceasta, la Maratonul Regal de la Bucuresti. Pentru ca la finalul saptamânii viitoare, “Forrest Gump” de Bacau sa concureze la Semimaratonul National al Bucurestiului. Evident, alergând dupa noi si noi trofee.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ