Bianca Perie se pregateste pentru finala probei de aruncare a ciocanului din cadrul Campionatului Mondial de Atletism de la Moscova, programata vineri seara.

Atleta in vârsta de 23 de ani legitimata la SCM Bacau si-a asigurat prezenta in finala gratie unei aruncari de 71, 32 metri, care reprezinta si cel mai bun rezultat personal al sezonului. Acest rezultat a plasat-o pe Bianca Perie pe locul 10 in clasamentul general al calificarilor, dominate de poloneza Anita Wlodarczyk.

Daca Perie a ajuns in finala, unde spera sa obtina un rezultat cât mai bun, in schimb cealalta reprezentanta a judetului Bacau la Mondialele de la Moscova, Mirela Lavric (CSM Onesti) a capotat lamentabil in proba preferata, 800 metri.

Ieri, in calificari, Lavric a obtinut un timp neverosimil de slab, 2,10: 37, care a plasat-o pe ultimul loc in seria sa si pe penultimul (31) din totalul de 32 de sportive care au luat startul in aceasta proba!

De notat ca in urma cu mai putin de o luna Lavric obtinuse argintul in etapa circuitului Diamond Keague de la Londra cu timpul de 1,59:79! Eliminata la 800 metri, Mirela Lavric va incerca sa-si ia revansa la 4×400 m. Asta in cazul in care starea sa de sanatate i-o va permite deoarece nu este exclus ca rezultatul foarte slab de joi dimineata sa fie cauzat de o problema de ordin muscular.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ