“Fulgerul” Usain Bolt a lovit din nou. De data aceasta la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova, unde jamaicanul a cucerit un nou titlu la 100 de metri. Nici macar ploaia nu l-a putut opri pe cel mai rapid om al planetei sa treaca primul linia de sosire.

Bolt s-a impus cu timpul de 9, 77 secunde, fiind urmat de americanul Justin Gatlin, cu 9, 85 secunde. Pentru Usain Bolt, titlul mondial cucerit la Moscova este cel de-al saselea din cariera, jamaicanul având la activ si sase medalii de aur la Olimpiada.

Mondialele de Atletism de la Moscova o vor aduce la start in cursul zilei de mâine si pe una dintre cele doua reprezentante ale judetului Bacau: Bianca Perie. Atleta de la SCM Bacau va concura mâine dimineata in seriile de calificare ale probei de aruncare a ciocanului.

Cealalta sportiva legitimata la un club din Bacau, Mirela Lavric (CSM Onesti) va debuta la Mondialele de la Moscova joi, in seriile probei de 800 m. Lavric va concura si in proba de 4×400 m.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ