Atleta bacauana Bianca Perie s-a clasat a 11-a in finala probei de aruncare a ciocanului din cadrul Campionatului Mondial de la Moscova. Calificata cu o aruncare de 71,32 metri, sportiva legitimata la SCM Bacau a obtinut un rezultat inferior in ultimul act al competitiei desfasurata vineri seara: 71,25 m.

Titlul mondial a revenit gazdelor, prin Tatiana Lysenko, cu o aruncare de 78,80 m, care reprezinta si recordul competitiei. Pe locul secund al Campionatului Mondial s-a plasat poloneza Anita Wlodarczyk, autoarea unui rezultat de 78,48 m, cu care a fost corectat recordul national.

Daca Bianca Perie s-a pozitionat a 11-a din cele 12 finaliste, dupa ce in calificari reusise cel mai bun rezultat personal al sezonului, in schimb cealalta reprezentanta a Bacaului la Mondialele de Atletism de la Moscova, Mirela Lavric (CSM Onesti) a capotat din cauza unor probleme de ordin medical.

PUBLICITATE

Conditionata de o contractura musculara, Lavric s-a plasat pe locul 31 din 32 in calificarile probei de 800 metri, cu un timp de 2,10:37. Aceasta accidentarea a scos-o pe Lavric din lupta pentru o medalie in proba favorita, 800 m si a obligat-o sa renunte la participarea in proba de stafeta, 4 x 400 m.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ