La mijlocul saptamânii, Federatia Româna de Atletism a dat publicitatii clasamentul celor mai buni atleti ai anul 2015. In Top 10 se regasesc si trei bacauani. Astfel, locul 5 este adjudecat de Georgiana Anitei (SCM Bacau- CSS Bacau).

Eleva antrenorului Cristi Nemteanu vine dupa un sezon excelent, incununat cu cu un titlu mondial de juniori 2 la triplusalt si cu medaliata cu aur cucerita la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Pe locul 8 al ierarhiei FRA se afla, la egalitate, Alexandru Nicolae Soare (Stiinta Bacau), medaliat cu argint in proba de 10.000 metri la Jocurile Mondiale Universitare si cu bronz la Campionatele Europene pe Echipe Liga I si Elena Andreea Panturoiu (CSM Onesti), vice-campioana europeana de Tineret la triplusalt.

PUBLICITATE

Primul loc al ierarhiei este ocupat de Marian Oprea, care a cucerit in 2015 bronzul european la triplusalt indoor si s-a situat al saselea la Campionatul Mondial.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ