2 decembrie 2023
SportAtletism: Au început Campionatele Europene U20

Atletism: Au început Campionatele Europene U20

SCM Bacău are trei concurente la întrecerile continentale pentru juniori 1: Adnana Vrînceanu, Ștefania Zediu și Ramona Verman

Ieri, la Ierusalim (Israel), s-a dat startul Campionatelor Europene de atletism Under 20. La întrecerile continentale pentru această categorie de vârstă, SCM Bacău are trei reprezentante: Adnana Vrînceanu (în proba de triplusalt), Ștefania Zediu (ștafetă 4×400 m) și Ramona Verman (săritura în lungime).

Adnana și Ștefi sunt antrenate de Cristi Nemțeanu, în timp ce Ramona este pregătită de Aura Balaban. Prima care urma să intre în concurs era Adnana Vrînceanu, cu ocazia calificărilor la triplusalt, programate aseară.Finala probei de triplu va avea loc în această seară. Mâine își vor face debutul celelalte două atlete de la SCM. Calificările de la lungime, probă la care concurează Ramona Verman, vor începe dimineața, la 8.05, o oră și jumătate mai târziu fiind programat startul sesiunilor pentru 4×400 m, acolo unde Ștefi Zediu face echipă cu Ștefania Uță, Maria Capotă și Rebeca Ciocan.

În cazul în care se vor califica, Ramona și Ștefi se vor bate pentru medalii joi, atunci când vor avea loc finalele la lungime (ora 9.15) și ștafetă 4×400 m (20.55).

Pe lângă Adnana Vrînceanu, aseară se pregăteau să concureze și doi atleți cu dublă legitimare LPS Brăila/ CSM Onești: Denisa Cosmina Balaban și Darius Techiu la 100 m garduri, respectiv 110 m garduri.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri