Timp de trei zile, incepând de astazi, Primaria Bacau va efectua deratizarea platformelor de gunoi. Actiunea are drept scop “reducerea densitatii rozatoarelor”.

In caz de ingerare, substanta prezinta pericol de otravire. Pe platformele unde a avut loc actiunea de deratizare va exista mentiunea “ATENTIE, S-A EFECTUAT DERATIZAREA”.

Substanta utilizata va fi distribuita sub forma de bloc cerat, fiind interzisa atingerea ei de catre cetateni. Daca sunt descoperite rozatoare moarte, va fi anuntata primaria la numarul 0234.512.198.

Bacauanii care au câini sau pisici trebuie sa ia masuri pentru a evita ingerarea de catre animale a substantei utilizate pentru deratizare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ