Circulatia de pe bulevardul Nicolae Balcescu din Bacau s-a desfasurat, astazi, cu dificultate din cauza interventiei popmpierilor la blocul Eximbank, de peste drum de magazinul Luceafarul.

Pompierii au intervenit cu o masina cu scara pentru a curata tencuiala unui balcon situat la etajul noua al imobilului dupa ce bucati din fatada blocului au cazut pe trotuar.

Nu s-au inregistrat victime, insa nu este prima data cand tencuiala de pe blocul Eximbank sau de pe blocul Luxor, de peste drum, cade pe trotuar.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”337″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Pai Stavarache a avut grija sa termoizoleze blocurile de pe Milcov, ca de acolo aduna voturi. Pe centrul Bacaului nu a facut nici un bloc, pentru ca astia nu prea voteaza cu el.

  2. A avut 3 mandate acest primar si abia acum,in ultimii doi sau trei ani s-a apucat chipurile de treaba.dar inainte ce a facut?De ce a lasat “parloaga” orasul pana a venit la conducere partidul lui(ma rog a fost sub forma USL-ului)?Nu a facut nimic pana nu s-a instalat Ponta cu tovarasii lui.N-a facut mai NIMIC inainte de aceatsa perioada.Iata,se vad acum “rezultatele” nemuncii lui din primele doua mandate.Acum s-a trezit mare harnic.Paveaza toate strazile,nu-i rau dar de ce a asteptat pana acum in al treilea mandat sa puna mana pe treaba cat de cat?Normal ca incep sa se darame toate daca au fost lasate de izbeliste ani la rand.Centrul orasului este foarte urat din cauza blocurilor cu fatada invechita si pline de crapaturi sau cu gauri mari acolo unde bucatile de tencuiala au cazut sau stau sa cada) iar parcul Catedralei degeaba e frumos si relativ ingrijit daca in imediata apropiere se afla cladirea darapanata rau si invadata de buruieni a Teatrului de Papusi,plus parcarea de langa el care arata ca un loc de undeva de la tara,in niciun caz un colt de oras,nu mai spun ca e vorba de centrul orasului!In trei mandate de primar avea timp sa refaca tot orasul daca dorea cu adevarat.Apropo de tencuiala,cat mai dureaza pana se intampla Doamne iarta-ma vreun accident nefericit?Sau macar sa fim avertizati sa o luam pe alte strazi si sa ne ferim sa mai circulam prin centrul orasului ramas in urma cu modernizarea.

  3. Votati, fraierilor, votati Stavarache, la anul votati pe altul tot ca el, si tot asa. Pana ce nu veti navali peste derbedeii din Consiliul Local si ii veti alunga din oras, astia nu vor conteni sa isi bata joc de voi. Bacaul este un oras aflat sub ocupatia plosnitelor, un oras infect, urat, cocosat de datorii. Bine ca ati votat ca fraierii, cu entuziasm, un golan, iar si iar.

LĂSAȚI UN MESAJ