Atelierul de facut pâine, lectiile de dans si concursurile de sah sunt doar câteva dintre surprizele pe care Primaria Poduri le-a pregatit, in aceasta vacanta, pentru copii.

“A fost o «Scoala de Vara» speciala pentru ca in fiecare an suntem mai buni si venim cu lucruri mai interesante, declara Diana Albu, primarul comunei. A avut o abordare mai profunda si a fost mai cuprinzatoare anul acesta.

Pâna acum au venit 150 de copii si foarte multi voluntari, care ne-au sprijinit si au lucrat cu ei.”

PUBLICITATE

Voluntarii sunt preoti, politisti locali, asistenti medicali si un medic de la Spitalul Municipal Moinesti, studenti la medicina, cadre didactice. “Foarte mult a insemnat implicarea UNICEF”, mai spune Diana Albu.

Copii intre 5 si 18 ani, organizati pe grupe de vârsta, au luat lectii de dans si muzica, au aflat ce trebuie sa faca in caz de cutremur, cum se acorda primul ajutor, care sunt regulile de igiena, regulile de circulatie, au realizat minunate obiecte decorative, au invatat sa faca pâine si sa tese de la batrânele din sat.

“O frumoasa surpriza a fost concursul de sah organizat de preotul Dumitru Parfenie. De altfel, parintele Dumitru Parfenie, parintele Vasile Popa si doamna Valeria Starpariu, educatoare, au fost stâlpii acestui proiect”, sustine primarita. Scoala de Vara se va incheia saptamâna viitoare cu un ultim dar pentru copii: o excursie pe Valea Oltului, asigurata de Parohia Sf. Neculai si Primaria Poduri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Va mulțumesc pentru cuvintele de lauda.Oamenii care sunt alături și care spun cuvinte de bine sunt oameni cu care ma asemăn:) Cu stima, Diana Albu

LĂSAȚI UN MESAJ