Cainii maidanezi au ucis si mancat un ied, in zona Insulei de Agrement din Bacau.

ATENTIE! Imagini socante!

PUBLICITATE

Sursa: Paul Voidoc (via Kristofer)

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Fratilor stati si uitati-va cum va asteapta moartea in fiecare zi !!! Iesiti fratilor in strada si omoriti ficare citi maidanezi puteti si nu mai stati ca niste sclavi care isi asteapta moartea !!

  2. Totul se poate rezolva mult mai simplu prin aplicarea legii. Bucurestiul este un oras care trebuie dat exemplu de felul in care a reusit sa rezolve problema cainilor maidanezi. Dintr-un oras asediat, care inota in fecale, urina, urlete ingrozitoare de la bataliile teritoriale care aveau loc in fiecare noapte, Bucurestiul a devenit un oras linistit, cu miros de iarba si nu de urina. Un oras in care poti merge cu bicicleta, in care nu mai ti-e frica sa te intorci noaptea acasa, in care nu mai trebuie sa-ti tresalte inima la fiecare colt de strada.

    BUCURESTIUL A DOVEDIT CA PROBLEMA E REZOLVABILA DACA SE APLICA LEGEA CAPTURARII ANIMALELOR FARA STAPAN.

    Din fericire nervul politic e in Bucuresti, iar politicienii vad diferenta. Bucurestiul din 2015 e radical diferit de cel din 2008-2014.

LĂSAȚI UN MESAJ