Campioana judeteana la juniori D, Sport Club Bacau va forta in week-end, la Piatra Neamt, calificarea in semifinalele CN

Mici, dar voinici! Si cu gânduri de marire; juniorii D ai Sport Clubului vor sa ajunga cât mai sus in actuala editie a Campionatului National. La mijlocul saptamânii trecute, echipa formata din jucatori nascuti in 2002 si 2003 (in lot figureaza si un portar de 2004, Ryann Ivan) a cucerit titlul de campioana judeteana la capatul unei duble finale palpitante jucate in compania Aerostarului.

Elevii lui Codrin Mindirigiu s-au impus cu 1-0 pe terenul Aerostarului, insa in returul de pe “Letea”, “aviatorii” lui Ovidiu Ciobanu au reusit deschiderea scorului si, implicit, restabilirea egalitatii la general. Doua goluri marcate de Luca Popa si Vlad Ghinet au rupt, insa, echilibrul, aducând victoria si titlul in contul Sport Clubului.

PUBLICITATE

“Un titlu muncit si meritat”, a declarat antrenorul SC-ului, Codrin Mindirigiu, care priveste deja spre turneul zonal ce va debuta vineri, la Piatra Neamt. Din pacate, sortii nu au fost generosi cu Bogdan Otelita si Cristian Mindirigiu. Campioana Bacaului a fost repartizata in grupa A, alaturi de principalele doua favorite, gazdele de la Ceahlaul si CSMS Iasi.

Primele doua merg mai departe, in semifinale, unde vor intâlni, in sistem incrucisat, fruntasele celeilalte serii, din care fac parte Sporting Vaslui, Rapid CFR Suceava si CSS Botosani. Invingatoarele din semifinale disputa finala, insa numai câstigatoarea “zonei” va ajunge la turneul semifinal al Campionatului National.

“Avem o misiune grea, mai ales ca vom intâlni Iasiul, pe care am invins-o anul trecut in semifinale si Ceahlaul, care ne-a invins in finala. Noi mergem insa sa ne jucam sansa, mai ales ca nu avem nimic de pierdut. Le-am si spus copiilor ca daca vrem sa devenim si mai buni trebuie sa jucam si sa-i invingem pe cei buni”, a specificat antrenorul Codrin Mindirigiu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ