“In cadrul manifestarilor care se desfasoara in orasul Comanesti, la sfârsitul acestei saptamâni, alaturi de reprezentanti ai unor ambasade din Rusia, Ungaria, Austria si Germania, care isi vor comemora eroii din Primul Razboi Mondial, va fi prezenta si Asociatia de prietenie Româno-Rusa din judetul Bacau”, arata Aurel Acatincai, presedintele filialei.

Astfel, vineri, 5 august, delegatii ambasadelor respective vor depune coroane de flori la Cimitirul International al Eroilor din Comanesti pentru cei peste 3.000 de soldati care au murit in lupta.

“La evenimentul care marcheaza implinirea a 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial vor fi prezenti mai multi atasati militari de pe lânga Ambasadele Rusiei, Germaniei, Ungariei si Austriei, precum si reprezentantii unor asociatii culturale”, precizeaza Aurel Acatincai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Felicitări organizatorului, Rusia nu are e nimica cu poporul român , are ce are cu NATO CARE NUI LASĂ ÎN PACE !! RESPECT ASOCIAȚIEI ROMANO RUSĂ! !

    • Ce vorbesti domle ? Daca-i inveti asa si pe copii , nu-I de mirare ca am ramas fara industria metalurgica si petroliera. Noi privim catre vest , ca si civilizatie si voi ati umpe Romania de racheti ,care , nu stiti de ce sunt in stare . Apropo , i-ati vazut vreodata ?

LĂSAȚI UN MESAJ