Asociația „Mie îmi pasă” a făcut să se împlinească un vis al copiilor din Berești-Bistrița, acela de a vizita orașul Bacău și principalele obiective culturale, în cadrul proiectului „Autocarul cu vise”, aflat la a V-a ediție.

Vizita la Muzeul de Istorie „Iulian Antonescu”, la Observatorul Astronomic „Victor Anestin”,vizionarea unui spectacol animație la Teatrul „Bacovia” și a unui film au fost câteva dintre bucuriile oferite copiilor care au trăit experiențe unice, duminică, 14 aprilie, după cum chiar ei au mărturisit.

Președinta asociației, Roxana Rusu, a fost susținută de mulți colaboratori care au sprijinit și alte acțiuni, în încercarea de a aduce un zâmbet pe chipurile copilor: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, prin Daniela Țîțaru, directoarul instituției, Green Park, prin Ștefana Elisei, elevi de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, coordonați de prof. Pompilia Postelnicu, precum și de donatori binevoitori, care-și dovedesc generozitatea cu fiecare nou proiect.