Viitorii asistenti medicali generalisti, care au studiat timp de trei ani la Colegiul „Mihai Eminescu”, au defilat joi in centrul orasului, pornind de la Parcul Trandafirilor.

Si-au exprimat astfel satisfactia si bucuria ca s-au incheiat anii de studiu si pot trece, dupa absolvirea examenelor de final si obtinerea diplomei la a aplica ceea ce au invatat. In total, circa 130 de elevi de toate vârstele au participat la cursul festiv care a avut loc la Universitatea „George Bacovia”.

„A fost anul in care am avut sustinerea financiara cea mai importanta din partea Primariei si Consilului Local Bacau, având cinci clase la buget.

PUBLICITATE

Le multumim si lor si celor de la Inspectoratul Scolar pentru implicare. Practic, aceasta generatie de asistenti medicali generalisti este pregatita sa profeseze in orice stat al uniunii, dar speram ca vor putea fi de folos si in viitorul Spital Municipal.

Absolventii sunt de toate vârstele si urmeaza sa participe in perioada urmatoare la examenele finale. Abia apoi, in functie de rezultate se va cunoaste seful de promotie”, a declarat prof. Constantina Hulea, directorul colegiului.

[wonderplugin_gallery id=”632″]

Absolventii s-au oprit in fata Primariei Bacau unde au fost intâmpinati de primarul Cosmin Necula, care s-a fotografiat cu ei. Bineinteles, si-a exprimat dorinta de a-i putea prelua in noul Spital Muncipal, la momentul la care va fi gata, in circa un an, spera edilul sef.

La defilare au participat si actuali elevi, aflati in anii de studiu pentru aceeasi specializare. Acestia au dorit sa promoveze oferta educationala a liceului pentru anul care urmeaza. Este vorba de doua clase la buget, cu 28 de locuri si doua clase cu taxa, cu 30 de locuri.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ