Sase adulti cu nevoi speciale din Centrul de Recuperare si Reabilitare Neurospsihiatrica (CRRN) Racaciuni participa la a XVIII-a editie a manifestarii Relay Run around Europa. Asistatii ii mai spun competitiei si “maraton”. De fapt, e vorba despre un cros pe sosea care se desfasoara in etape: unii sportivi alearga, iar altii se odihnesc in microbuz, dupa care coboara si preiau stafeta de la cei obositi.

“Anul acesta se alearga pe trasee din Franta, Elvetia, Liechtenstein si Austria. Printre orasele traversate de sportivi se numara Thun si Lucerne din Elvetia, Schaan din Liechtenstein si Wörgl, unde se afla cea mai mare pestera de gheata din lume, Werfen si Fuschl am See, din Austria.

“Invitatia pentru echipa noastra a venit din Viena-Austria, de la presedintele Asociatiei Integrative Meetings of Friends, domnul Jerzy Chrabecki. Acesta a fost oaspetele institutiei noastre la Decathlonul pentru persoane cu dizabilitati organizat anul trecut la Bacau”, a explicat Marian Vatamanescu, purtator de cuvint al Directiei Generale de Asistenta Sociala (DGASPC) Bacau, de care apartine CRRN Racaciuni.

PUBLICITATE

Sportivii se vor intoarce in tara pe 4 mai.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ