Competiția și medalia pentru micuții fotbaliști de la AS FAV Kids. După bronzul cucerit cu grupa 2010 la turneul de toamnă găzduit de Complexul Sportiv „TNT”, elevii lui Vasile Ferică au terminat pe podium și Campionatul de Minifotbal TNT la categoria de vârstă 2009.

În ciuda faptului că a utilizat un lot în care se regăseau doar trei jucători născuți în 2009, restul fiind de 2010, FAV Kids s-a poziționat pe locul 3, asigurându-și astfel prezența la „Cupa Moș Nicolae”. La această competiție, programată pe 8 decembrie, la „TNT”, vor mai participa FC Bacău, Atletico Junior Bacău și Juniorii Bacău și, pe bază de invitație, Poli Iași, Real Junior Vaslui, Kids Tâmpa și Juniorul Bârlad. FAV Kids se va prezenta cu următorul lot: Sebastian Botezatu, Erik Ferică, Andrei Hrincescu, Dragoș Lețcanu, Matei Marian, Matei Buricatu, Ciprian Stan, Ionuț Zaharia, Denis Nichifor, Ștefan Hreniuc și Mihai Ciubotaru.

De notat și evoluția încurajatoare în campionatul pentru copii născuți în 2011 și 2012, acolo unde antrenorul Vasile Ferică, secondat de Claudiu Filip și Cosmin Rotariu mizează pe următoarea garnitură de „bobocei”: Matei Coman, Adrian Ferică, Victor Munteanu, Bogdan Humelnicu, Eduard Țuglea, Luca Morți, Ștefan Manole, Ianos Avădani, Erik Ghirău și David Ghirău.

Alte articole