UPDATE: Echipa băcăuană a terminat pe locul II după ce a fost învinsă în finală cu 2-1 de MAV Sports Timişoara, după lovituri de departajare. În ediția tipărită de marți vom reveni cu detalii.

___________________________________________________________
Echipele române AS Coriolan Bacău şi MAV Sports Timişoara s-au calificat duminică în finala Ligii Campionilor la minifotbal, care se desfăşoară la Terme Catz, în Slovenia, conform site-ului competiţiei.

În penultimul act, AS Coriolan Bacău a învins Tanzmannschaft Bucureşti cu 3-2 la lovituri de departajare, de la 7 m, după ce scorul a fost egal, 3-3, la finalul timpului regulamentar. MAV Sports Timişoara a avut nevoie de asemenea de lovituri de departajare în meciul cu Juventus Sibiu (3-2), după ce s-a înregistrat un scor alb, 0-0, la finalul meciului.

România a aliniat 8 echipe la start, dintre care 4 s-au calificat în semifinale. Finala mare are loc tot duminică, precedată de finala mică.

Câştigarea Ligii Campionilor completează performanţa reuşită de minifotbalul românesc la Kiev, unde echipa României a încheiat pe locul 2 la Campionatul European 2018.

Alte articole