Cei 97 de absolvenți ai Colegiului Național de Artă „George Apostu” au ajuns în punctul în care au tras linie celor patru ani de studii. Cu bucurie în suflet, însoțiți de profesori și părinți, elevii celor patru clase de a XII-a de la Colegiul de Arte au defilat prin centrul orașului după care au ținut cursul festiv la Sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora”.

„Anul 2016-2017 a fost unul plin de momente frumoase. Pentru mine a fost inedit, pentru că am venit dintr-o altă formă de învățământ și a trebuit ca și eu să învăț foarte multe lucruri, foarte repede. Elevii noștri au participat la mai multe olimpiade școlare de unde s-au întors cu 11 premii și mențiuni, lucru care arată că noi avem un învățământ de calitate”,

a declarat prof. Adriana Cristina Busuioc, director Colegiului Național de Artă „George Apostu”.

PUBLICITATE

Șeful promoției 2016-2017 este Alexandru Radu, clasa a XII-a D, profil coregrafie, care a încheiat cei patru ani de studii cu 10 pe linie.

„Sunt mulțumit și foarte fericit că am reușit să am această performanță, să termin cu 10 pe linie. Este ceea ce mi-am propus din clasa a IX-a pentru că eram conștient că pot. Viața de liceu a fost frumoasă, ușoară, pentru că mi-am organizat foarte bine timpul. Am fost și la olimpiada de coregrafie, unde nu am luat premiu dar sunt mulțumit de evoluția mea. În continuare, vreau să merg la Facultatea de Coregrafie de la Iași”

, ne-a declarat Alexandru Radu, șef promoție 2017.

Pentru anul școlar viitor Colegiul Național de Artă „George Apostu” are aproximativ aceeași formulă. Vor fi două clase de a V-a, una mixtă muzică și coregrafie, și o clasă de arte plastice. Pentru clasa a IX-a încă nu se știe dacă va exista o clasă de coregrafie, însă sunt date ca certe câte o clasă de arhitectură, muzică și una de muzică instrumentală și canto.
[wonderplugin_gallery id=”688″]

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ