Ziua Comunei Tamasi, sarbatorita in fiecare an pe 8 septembrie, când slavim Nasterea Maicii Domnului, va incepe cu participarea locuitorilor la Sfânta Liturghie, oficiata in cele trei biserici, doua ortodoxe si una romano-catolica.

Dupa slujba, preotii si satenii vor intinde in curtea bisericilor mese imbelsugate si se vor ospata impreuna cu invitatii, asa cum se obisnuieste la hram. Petrecerea va continua acasa, in familie.

“De la ora 17, va avea loc un spectacol sustinut de solisti locali, pentru ca nu ne-am permis sa invitam artisti renumiti. Vor cânta, de exemplu, Andreea Tâmpu, o adolescenta din Traian, admiratoare infocata a Mihaelei Gurau, si Andreea Sandu din Tamasi, o fetita foarte talentata, eleva in clasa a V-a.

PUBLICITATE

De asemenea, va fi prezent ansamblul nostru, Tamasanca, coordonat de Vlad Vladinschi. Credem ca si artistii in devenire trebuie cunoscuti si apreciati”, arata Veronica Dontu, primarul comunei. Mai ales ca vedetele cer câteva mii de euro pentru 40 de minute de spectacol.

La Ziua Comunei Tamasi, pe scena din parc vor mai urca Mihaela Iordache, Mihaela Gurau, Teodora Panainte si grupul vocal “Flori Tamasene”. Seara se va incheia cu un minispectacol sustinut de trupa “Coco”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ