Grupa 2010 a clubului de fotbal Aripile Bacău își continuă zborul. Și, implicit, seria reușitelor la turnee. În această primă lună de vară, formația pregătită de Costel Bușagă și-a trecut deja în cont două medalii: un aur pe Litoral, la Eforie și un bronz săptămâna trecută, la Piatra Neamț, acolo unde doar ratările din semifinala cu Botoșaniul i-au privat pe băcăuani să dispute finala.

„Per total, copiii au avut evoluții foarte bune, iar în competiția de pe Litoral, ne-am impus într-o manieră categorică”, a declarat Costel Bușagă. Într-adevăr, la „Summer Kids Cup” de la Eforie, Aripile nu a lăsat nicio șansă adversarilor.

În formula Rareș Vîlcu, Matei Lupu, Patrick Brașoveanu, Rareș Șerdean, Rareș Robu, Alexandru Bugaciu, Rareș Jușcă, Raul Grigoraș, Ștefan Cherana, Eduard Coșa și Darius Farcaș, băcăuanii au câștigat grupa după patru victorii din tot atâtea dispute: 9-1 cu CS Agigea, 4-3 cu LPS Buzău, 4-2 cu Black Sea Năvodari și 2-0 cu Proi Sport. Seria succeselor a continuat și în semifinale (4-2 cu 3 Sport Kids Bucuresti), pentru ca în finala mare, Aripile Bacău să o învingă cu 5-2 pe Academia Voluntari, după ce, cu două minute înainte de fluierul final, scorul era de 5-0.

Pe lângă succesul echipei, Aripile a dat și cel mai bun portar al turneului în persoana lui Rareș Vîlcu, dar și cel mai bun mijlocaș al competiției: Alexandru Bugaciu. Și pentru ca reușita să fie completă, băcăuanii au pus mâna și pe titlul de cea mai frumoasă galerie!