La intrecerile Campionatului Mondial de lupte libere rezervat cadetilor, care s-au desfasurat zilele trecute in Serbia la Zrenjanin, sportiva Cristina Zoltan de la CSM Onesti a reusit un rezultat rasunator.

Evoluând la categoria 38 kg, ea a cucerit medalia de argint dupa ce a invins-o in primul tur pe Ulkar Babayeva (din Azerbadjan) si pe norvegianca Ramona Eriksen, pierzând finala pentru aur cu Oksana Livach (Ucraina).

Acest rezultat i-a adus o bucurie deosebita si antrenorului Sorin Iordache: ”Este un rezultat meritoriu si asteptat in urma muncii depuse de Cristina Zoltan. Acest rezultat vine dupa ce la Campionatele Europene de Lupte libere, ce s-au desfasurat la Bar, in Republica Muntenegru, sportiva noastra s-a clasat pe locul V. Dorinta cea mai mare a Cristinei este participarea la viitoarea Olimpiada”.

Mentionam ca rezultatul obtinut de Cristina Zoltan este considerat de conducerea Clubului Sportiv Municipal Onesti drept cea mai buna performanta a sectiei de lupte libere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ