Capitala Angliei este cu siguranță, un loc pe care merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață datorită istoriei impresionante, a magazinelor luxoase, a clădirilor și piețelor istorice. Un city break la Londra sună tentant, nu? Acum ai un motiv în plus să vii la shopping!

Vino în Arena Mall în perioada 1-31 august 2018, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe același bon fiscal) și completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) și vei intra automat în cursa pentru câștigarea unui city break la LONDRA!

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetățenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani.

Data limită de depunere a taloanelor este 31 august, ora 22:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil. Câștigătorul va dovedi participarea la tombolă prin prezentarea bonului fiscal pe baza căruia a primit talonul.

Perioada campaniei de cumpărături: 1 – 31 august 2018.

Extragerea premiului: 3 septembrie 2018.

În cadrul tombolei se va acorda un premiu care constă într-un city break la LONDRA pentru două persoane adulte (cu toate serviciile și taxele incluse). Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall și câștigătorul campaniei.

Cumpărături plăcute! Amintiri plăcute!

Regulamentul de participare și alte informații pe website | www.arenamall.ro | și în aplicația Arena Mall | wifi.arenamall.ro |

Alte articole