Bacaul a gazduit miercuri si joi Consfatuirea anuala a arbitrilor.

La actiunea organizata de Comisia Centrala de Arbitri, cu sprijinul AJF Bacau au participat 50 de arbitri din 14 judete.

Miercuri, la hotelul EMD s-au desfasurat cursurile si testarea teoretica, pentru ca ieri, la baza Gepex, cursantii sa-si puna in valoare calitatile fizice. Din partea CCA au fost prezenti in Bacau la acest eveniment vicepresedintele Alexandru Diaconu, Augustus Constantin, Marian Salomir, Stefan Constantin, Cristi Nica, Liviu Ciobotariu si Dan Manea.

PUBLICITATE

“Pentru orasul nostru, constituie o bucurie, o responsabilitate, dar si un prilej de mândrie gazduirea unei astfel de actiuni”, a declarat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. Cred ca o mandrie si mai mare o reprezinta “donarea” Centrului de pregatire pentru juniori catre Buzau….Sau a trebuit sa se aleaga intre arbitrii si Centru…..

 2. In conditiile in care nu avem stadion, nu avem echipe, nu avem fotbal si mai ratam si ocazia de a aduce centrul de excelenta in Bacau cu toate ca avem un presedintte FRF bacauan cred ca asta ne ramine: sa ne bucuram ca organizam macar consfatuiri cu arbitrii. Stavarache a distrus sportul bacauan. De fapt a distrus intregul Bacau

  • Sunt întru totul deacord că R.Stavarache, R.Ababei&co au distrus sportul și implicit fotbalul băcăuan dar în privința organizării ”Centrului …… ” este nevoie să spunem deschis că o vină principală o poartă și actualul presedinte al AJF Bacău care, consultat fiind de Stavarache, a zis un NU hotărît ptr organizarea ”Centrului”. Surse oficiale de pe lîngă ”bibliotecarul-primar” spun că acest NU reprezintă un act de răzbunare al conducătorului AJF față de tupeul lui R.Burleanu de a ajunge șeful FRF. Cr.Sava-Găina și-a dorit ca Gică Popescu să fie șeful din partea căruia avea promisă o funcție în FRF. Dacă dăm timpul înapoi și ne aducem aminte ce s-a întamplat în campania acestora în Bacau și în Moldova îi dau dreptate papagalului de Stavarache.
   Conducatorul AJF Bc este un tip ranchiunos și răutăcios. Urît din partea lui.

   • Vorbesti prostii! Sava a fost cel care si-a dorit centrul, dar toate formalitatile tineau de primarie. Daca stai putin si gandesti era si in interesul lui sa fie centrul la Bacau.

 3. @un microbist…
  Care este deschiderea de care vorbesti atunci când comentezi anonim? Care sunt sursele oficiale la care faci referire? Vorbe poate arunca oricine,din diverse motive… Cât de bine ma cunosti încât sa-ti permiți sa ma judeci?
  Ca sa stii, am fost cel care i-a adus fata in fata pe Răzvan Burleanu-presedinte FRF, Gheorghe Chivorchian- atunci secretar general FRF si administratia locală, pentru a discuta despre eventualitatea infiintarii unui asemenea centru la Bacău (cotidianul Deșteptarea 2015, martie parca si corespondenta AJF Bacău -Primăria Bacău).
  Nu am negociat functii cu Gică Popescu si cu nimeni altcineva, iar de votat am votat cu Răzvan Burleanu, in turul II.
  Iti doresc sa cunosti oameni răutăciosi si ranchiunosi precum crezi tu ca sunt. Perceptia ta asupra mea te defineste , de fapt, pe tine. Personal, bărbat fiind, prefer discutiile civilizate, fata in fata si nu cele calomnioase, anonime. S-auzim de bine, domnule microbist!

 4. @un microbist…
  Stimate domnule microbist,

  Cât de deschis vorbesti daca preferi sa o faci anonim? Care sunt sursele oficiale la care faci referire? E usor sa arunci cu vorbe fara a oferi si probe.
  Ca sa stii si sa nu mai dezinformezi, am fost cel care, anul trecut, in primavara, a adus la masa discutiilor administratia locala si pe Razvan Burleanu- presedinte FRF, Gheorge Chivorchian- pe atunci secretar general FRF, pentru a discuta infiintarea centrului la Bacau (cotidianul Desteptarea, corespondenta AJF Bacau- Primaria Bacau).
  Nu am negociat functii la nivel FRF cu absolut nimeni! In turul II am votat cu Razvan Burleanu. In plus, in noiembrie 2015, AJF Bacau, la solicitareaFRF, a organizat pe stadionul Letea trialul juniorilor nascuti in 2001, juniori care urmau sa activeze in cadrul centrului de la Bacau.
  Iti inteleg frustrarea, dar nu admit dezinformarea. Personal, barbat fiind, prefer discuțiile deschise si nu vorbele aruncate anonim.
  In ceea ce priveste discutia cu domnul primar Stavarache, te asigur ca acesta si-a manifestat dorinta ca acest centru sa fiinteze la Bacau.
  Imi doresc sa am parte , in viata mea, de oameni ranchiunosi si rautaciosi ca mine, dupa cum ma caracterizezi… Cat de bine ma cunosti incat sa fii capabil sa faci o asemenea ” caracterizare” ? Vorbind despre mine, spui multe despre tine, de fapt. S- auzim de bine, domnule microbist! Ganduri bune!

 5. @un microbist
  Dle B.T. iti inteleg frustarea ca un coleg de al tau, B.D. , apropiat al primarului Stavarache, a promovat in lig 2 si cu ajutorul lui Sava, iar tu ai ramas de căruță…
  Spor la pariuri…
  Si la cărat carti…

LĂSAȚI UN MESAJ