La editia a XIV-a a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, organizata de FSC, joi, 14 mai, incasarile realizate din sponsorizari si donatii au o valoare totala de aproximativ 47.500 euro, din care 34.000 euro din partea sponsorilor evenimentului si 13.500 euro, suma atrasa in cadrul evenimentului din donatiile individuale si sponsorizarile pe mapele cu pachete sociale (9.950 euro), vânzarea biletelor de tombola (1.610 euro) si licitatia cu strigare (1.940 euro).

“Astfel, cea de a 14-a editie a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane este cea mai de succes din istoria evenimentului in ceea ce priveste donatiile si sponsorizarile obtinute”, arata Ionut Chirita, purtator de cuvânt al FSC Bacau.

Prin urmare, “comunitatea bacauana a trecut cu nota 10 examenul de responsabilitate!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ