În perioada 9-12 mai a.c. polițiștii au verificat 112 unități de învățământ,cu privire la modul de supraveghere, pază și acces, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003.

În cele patru zile polițiștii au identificat 95 de elevi care absentau de la orele de curs.

Polițiștii au informat unitățile de învățământ din care făceau parte elevii depistați, în vederea luării măsurilor administrative ce se impun.

PUBLICITATE

Pe parcursul celor patru zile de acțiune, în zonele adiacente unităților de învățământ polițiștii rutieri și de ordine publică au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială și 25 pentru abateri la regimul circulației rutiere, iar restul pentru nerespectarea altor acte normative.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ