Sedinta extraordinara a Consiliului Bacau de astazi, 8 noiembrie, are pe ordinea de zi opt proiecte de hotarâre, dintre care doua vizeaza sarbatorile de iarna. Pentru programul general al sarbatorilor se intentioneaza alocarea a 264.000 de lei, o suma considerabil mai mare decât cea de la „Zilele Bacaului”, unde s-au alocat doar 158.400 lei.

Din banii amintiti se orneaza orasul si vor fi organizate festivitati care vor debuta pe 5 decembrie, in ajunul sarbatorii de Sfântul Nicolae, cu iluminarea bradului festiv si a instalatiilor din oras, precum si cu manifestarile de pe scena de spectacole, unde vor evolua formatii artistice si se vor imparti dulciuri copiilor.

Pe aceeasi scena, dar pe 25 decembrie, de Craciun, vor avea loc, de asemenea, diverse recitaluri si program de colinde. Sarbatorile vor culmina pe 31 decembrie, cu petrecerea de Revelion organizata in centrul orasului, când o serie intreaga de artisti vor anima atmosfera de pe o scena ce se doreste a fi si mai mare si va avea loc un foc de artificii care se anunta grandios.

PUBLICITATE

O alta investitie importanta a Primariei pentru iarna ce sta sa inceapa va fi patinoarul ce urmeaza sa fie amenajat in Parcul Catedralei. Pentru acest lucru se vor aloca 158.400 lei, la fel ca la „Zilele Bacaului”.

Patinoarul va fi functional in perioada 1 decembrie 2016 – 1 martie 2017, evident, si in functie de conditiile meteo. Patinoarul va avea 600 de metri patrati, va fi iluminat si dotat cu sonorizare ambientala, va avea o capacitate de 200 de locuri/ora, iar accesul va fi permis 12 ore pe zi, maxim pâna la ora 23. De asemenea, se vor gasi patine de inchiriat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. O gramada de bani pentru ce? Parca edilul sef se lauda ca face cu bani putini totul!? Mai mult cu aproape 1 miliard jumate ca la Zilele Bacaului? Vrea sa faca buzunarul gros colegului de partid candidat? Dansuri, dansuri si ansambluri din orice pozitie? Tata director dansator si el candidat? Susanele si balci in continuare! Mediocritatea la loc de cinste! Poate vor aparea si pe SEAP, aceste spectacole, sa participe si altii din alte orase. Speram ca nu vor mai fi aranjamente!

  2. Va inselati amarnic. Referitor la corectitudine. E clar ca e nevoie de manifestari prilejuite de sarbatorile care ne fac viata mi frumoasa, dar sa se urmareasca mult mai mult calitatea reprezentatiilor. Daca sunt probleme reale sa fie sesizate institutiile abilitate pentru controlul cheltuirii banului public.

  3. Cand scapam de cainii comunitari care colcaie pe strada Bicaz si nu numai , si cand vor fi marcate sarbatorile de iarna si pe strazile care nu sunt in centru.

  4. Ar fi ok.daca actuala conducere a orasului ar fi interesata de combaterea cainilor vagabonzi care colcaie pe strada Bicaz in preajma scolilor Voicu si Iorga unde zilnic stam cu grija sa nu se repete episodul IONUT . E de apreciat grja pt. manifestari artistice si de spoire aparenta a centrului orasului dar cartierele care nu sunt in centru ce sansa au macar de spoire?

LĂSAȚI UN MESAJ