Centrul Judetean Bacau al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura a demarat activitatea de control pe teren a exploatatiilor solicitantilor care au depus cerere de plata in anul 2013 in cadrul “Schemei de ajutor specific acordat producatorilor de lapte si de carne de vita din zonele defavorizate, finantat din Fondul European de Garantare Agricola.

Controalele au ca scop verificarea datelor declarate de catre fermieri in cererea de plata, precum si verificarea respectarii conditiilor de eligibilitate, pe baza examinarii situatiei efective de pe teren. In urma acestor controale se va asigura o plata adecvata a fondurilor alocate pentru aceasta forma de ajutor specific.

Doua echipe formate din functionari publici din cadrul Centrului Judetean sunt implicate in aceasta activitate de control. Esantionul de control a fost selectat de catre aparatul central al APIA si are ca obiect verificarea a 208 exploatatii agricole din judetul Bacau. Termenul limita pentru finalizarea controlului este de 29.11.2013.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ