– s-a strigat “catalogul” militarilor pentru ziua de instructie – se fac pregatiri si pentru saptamâna “Scoala Altfel”

O zi de instructie militara nu poate incepe fara “apelul general”. In Baza 95 Aeriana Bacau, ziua de joi a debutat cu intonarea Imnului national al României, urmata de efectuarea prezentei nominale in cadrul “Apelului general” si încheiata cu defilarea unitatii.

Lt. Adrian Cocea, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau spune ca astfel de actiuni sunt prevazute in regulamentul de ordine interioara a unitatii militare si preced orelor de instructie. In programul zilei sunt trecute inclusiv misiunile avioanelor MiG-21 Lancer, relocate pe Bacau, de la Câmpia Turzii.

PUBLICITATE

Pilotii de pe supersonic executa misiunile din programul de pregatire la Baza 95 Aeriana Bacau, pentru ca la Câmpia Turzii sunt programate reparatii la pista de decolare-aterizare.

Aglomeratie in saptamâna “Scoala Altfel”

In ceea ce priveste programul destinat publicului, in perioada 18 – 22 aprilie, in saptamâna “Scoala Altfel”, peste 1.400 de elevi vor vizita unitatea de aviatie din Bacau.

Se vor organiza standuri de prezentare, se va amenaja o expozitie de armament, vizitatorii vor avea la dispozitie un avion si un elicopter in care vor putea urca si afla informatii de la personalul tehnic, Muzica Militara va complete atmosfera cu un repertoriu adecvat, iar un angajat al Politiei Militare va sustine demonstratii de karate cu ajutorul colegilor din clubul pe care il coordoneaza. (Ramona Ionescu)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ