Consilierii bacauani se vor intâlni, luni, la Centrul de Afaceri si Expozitii, in sedinta ordinara a lunii iunie.

Ordinea de zi are 18 proiecte, intre care suplimentarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului de investitii pe 2014, premierea cu 5.000 de lei a Nataliei Grosu, la implinirea vârstei de 100 de ani, cofinantarea proiectului “Europe Directe” si modificarea HCL privind dispensarele medicale preluate de la Consiliul Judetean.

Alte doua hotarâri propun modificarea tarifelor la energia termica furnizata de CET si acordarea unui ajutor de urgenta pentru populatia Bacauui reprezentând distribuirea de apa potabila in zilele cu avertizare meteorologică codificata, emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Veniti cu apa potabila la Rachitoasa!Nici macar apa pentru spalat nu este!Si este o problema acuta, de ani de zile…chiar nimeni nu aude, nimeni nu vrea sa vada???

LĂSAȚI UN MESAJ