Criza apei calde în Bacău este pe cale să fie rezolvată, după o săptămână în care băcăuanii racordaţi la Thermoenergy nu au putut folosi duşurile din cauza unei avarii de mari dimensiuni.

Reprezentanţii furnizorului de agent termic spun că se fac ultimele eforturi pentru a fi reluată furnizarea agentului termic.

La acest moment, se mai lucrează pe strada 9 Mai, în dreptul benzinăriei Mol, acolo unde se impune înlocuirea unor conducte.

PUBLICITATE

Dacă această operaţiune se va încheia cu success, Thermoenergy va încerca să reia furnizarea apei calde din această seară. Dacă apar complicaţii, este posibil ca reluarea programului să se facă parţial către consumatori. Revenim cu amănunte în orele următoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ