CET Bacau modernizeaza retelele termice secundare, iar acest lucru se traduce cu sistari la apa calda. Asta inseamna ca bacauanii racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic se vor spala dupa program.

Conform datelor furnizate de CET Bacau, in zilele de luni si vineri nu va fi deloc apa calda, marti, miercuri si joi robinetii sunt functionali, iar sambata si duminica, apa calda va putea fi folosita doar intre orele 5 si 10, respectiv, 16 – 20.

“Lucrarile constau in modernizarea completa a retelelor de incalzire, apa calda de consum si recirculare prin inlocuirea sistemului de distributie actual cu un sistem de distributie realizat din materiale de ultima generatie.

In cazul in care se constata ca parametrii de calitate ai agentului termic nu corespund la nivel de bransament, la sesizarea consumatorilor, CET Bacau va modifica acest program de furnizare”, declara Neculai Olaru, director general la CET Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ