Am discutat ieri cu Cristi Tabără și echipa sa de la TVR, despre modul în care ne cinstim eroii, despre cum s-a născut și se dezvoltă ”Fabricat în Dărmănești”, despre ”Târgul gospodăriilor de produse montane” , despre unicul ”Muzeu istoric în aer liber” din România și evident, despre ”Open Air Blues in the garden festival” . https://blues-in-the-garden-festival.ro/

Oamenii gospodari și destoinici din Dărmănești, cei care au dezvoltat culturi de afine, de cătină, sau cei care se îndeletnicesc cu creșterea animalelor și pun pe masa turiștilor care ne vizitează produse de o calitate excepțională sau cei care au dezvoltat în această zonă pensiuni cum nu afli în altă parte a țării, au fost miezul acestor discuții.
Am povestit despre ce însemnează în mintea noastră viitoarea faleză a Uzului, satul de vacanță de la Poiana Uzului, raliul Nemirei și alte cele.
Le-om spune astăzi aceste lucruri și celor de la cotidianul francez Le Monde, de-or vrea să ne asculte.

Treaba-i simplă, v-am spus: Anul acesta, fă concediul în țara ta!
Pe 28 și 29 august, cumpără bilet la Open Air Blues in the garden festival și vino să descoperi frumusețile acestei zone. Noi te așteptăm aici, unde suntem de veacuri – La porțile Nemirei.

#CristianTabara #TVR #Darmanesti #BluesinthegardenPUBLICITATE