Directia Generala Antifrauda Fiscala are nevoie de alti inspectori. Astfel, pentru data de 5 martie, este programat concursul pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a 271 posturi in structurile de control din toata tara.

Pentru Directia Regionala Antifrauda Fiscala 1 Suceava, careia ii sunt subordonati si inspectorii bacauani, au fost repartizate mai multe posturi dintre care 2 posturi inspector antifrauda superior la Serviciul de control antifrauda, doua posturi inspector antifrauda asistent si alte doua posturi de inspector principal in cadrul Compartimentului cooperare interinstitutional, inca doua posturi la Serviciul de control antifrauda , precum si patru posturi la Compartimentul cooperare interinstitutionala. Data de 17 februarie 2016 este termenul limita pentru depunerea dosarelor (în zilele lucratoare, între orele 08:30 si 17:00, de luni pâna joi, si 08:30-14:30, vineri).

Dosarele se depun la sediul ANAF/Registratura generala din str. Apolodor nr. 17, sector 5, Bucuresti, parter. Pentru ziua de 5 martie 2016, ora 10:00, este stabilit examenul scris, in care se vor testa cunostintele teoretice necesare ocuparii functiilor publice. Subiectele pentru proba scrisa se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobate de presedintele ANAF, astfel încât sa asigure verificarea capacitatii de analiza si sinteza a candidatilor, în concordanta cu nivelul si specificul functiilor publice pentru care se organizeaza concursul. In privinta celei de-a doua etapte a concursului – interviul – data si ora vor fi comunicate ulterior.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ