Cei doi bacauani, care au devenit cunoscuti in anul 2009 prin piesa „Bine ai venit in Bacauwood”, prezinta un nou single „ Pictat de timp”, extras de pe albumul de debut semnat de Antid8t „Made in Mahala”. Piesa este in colaborare cu Alexandra Craiescu, fosta finalista Megastar si Vocea României.

“Pictat de timp” a fost compusa de Giano, iar de productia muzicala s-au ocupat Legee si Antid8t. Responsabil de liniile melodice de chitara a fost Petrut Ionut, vocile aditionale apartin Alexandrei Anghelache iar melodia este imprimata, mixata si masterizata la „Super Sound Studio” (inginer de sunet Costin Milon).

„Lumea e ca o jungla ! Lumea e aspra si rece! Toti suntem departe unii de altii si nu ma refer doar la distanta fizica … de aici si titlul “Pictat De Timp”. Toti cadem prada melancoliei când ne gâdim la copilarie si când realizam ca prezentul ne-a rezervat unele dezamagiri si greutati. Piesa dezvaluie unele aspecte sociale ce ii determina pe români sa-si paraseasca patria, dar sugereaza simultan si necesitatea apropierii sufletesti, necesitatea pastrarii esentei individuale” – spune Antid8t.

PUBLICITATE

Antid8t, pe numele său real Alexandru Mereuta, este din Bacău, dar actualmente locuiste în Bucuresti unde urmeaza cursurile Facultătii de Drept. El si-a început cariera de MC în urmă cu 8 ani, lansând mai multe piese pe internet alături de alti tineri din orasul Bacău si nu numai.

Legee, pe numele sau Miftode Georgian, a absolvit sectia Arhitectura in cadrul Liceului de Arta “George Apostu” din Bacau. E pasionat de tot ce se cheama arta si i se intimpla sa se trezeasca in toiul noptii pentru a compune. Georgian a putut fi vazut si ascultat in urma cu ceva timp, intr-un club bacauan unde, la fiecare sfârsit de saptamâna incingea spiritele pentru câte o noapte intreaga.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ