“Satul Seniorilor MiIly” din Buhusi, complex rezidential pentru vârstnici apartinând FSC, a sarbatorit, vineri, implinirea unui an de la infiintare.

La eveniment au participat peste o suta de invitati care au vizitat casele, ferma de animale cu pasari de curte, capre, vaci si purcei, apoi livada, gradina de legume si iazul cu diverse specii de pesti. Cei mici s-au distrat alaturi de voluntarii FSC si cei ai Asociatiei „Exista o sansa” prin diverse jocuri, plimbari cu poneiul Bandy si modelarea baloanelor colorate.

A fost “o frumoasa sarbatoare taraneasca”, cu momente artistice sustinute de Ansamblul “Flori de busuioc”, cu gustari traditionale si prajituri de casa preparate in bucataria complexului.

Au fost prezenti viceprimarul din Buhusi, reprezentantii Primariei Blagesti, ai Spitalului Buhusi, Directiei Silvice, ai sponsorilor si colaboratorilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ