Revista lunara de cultura sportiva “Sportul Bacauan” sarbatoreste luna aceasta doi ani de existenta. Pornita la drum in august 2011, sub egida Derzis Eruditio, “Sportul Bacauan” este una dintre cele mai complete publicatii de profil din tara.

Consiliul director al “Sportului Bacauan” este alcatuit din directorul Mihaela Babusanu Amalanci, redactorul-sef Leonard Popa si secretarul general de redactie Adrian Amalanci, iar in paginile revistei semneaza jurnalisti de prestigiu din peisajul publicistic bacauan.

sportul bacauan aniversare1

PUBLICITATE

Cotidianul Desteptarea ureaza “Sportului Bacauan” viata lunga, cititori cât mai numerosi si subiecte la fel de interesante precum cele abordate in acesti doi ani de activitate!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ