Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana (ADI ZM) Bacau, organizeaza, joi, 12 iunie 2014, de la ora 12, conferinta de lansare a proiectului “Cresterea capacitatii administrative prin programe de pregatire profesionala continua a angajatilor din unitatile administrativ teritoriale componente ale Zonei Metropolitane Bacau”, cofinantat din Fondul Social European.

Evenimentul va avea loc la Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov”. Valoarea totala eligibila a proiectului este de 1.196.565 lei, din care 1.017.080 lei reprezinta suma nerambursabila, cofinantarea beneficiarului ridicându-se la 23.931 de lei.

Proiectul isi propune sa dezvolte competentele profesionale si manageriale ale 313 directori, sefi servicii si angajati ai primariilor membre in ADI ZM: Beresti-Bistrita, Blagesti, Buhoci, Faraoani, Filipesti, Gioseni, Hemeius, Itesti, Iz. Berheciului, Letea Veche, Luizi Calugara, Magura, Margineni, Gârleni, Horgesti, Odobesti, Prajesti, Sarata, Saucesti, Secuieni, Tamasi si Traian.

PUBLICITATE

Obiectivul final este acela de a indentifica solutii de crestere a calitatii serviciilor, dar si informarea membrilor Zonei Metropolitane in vederea valorificarii competentelor dobândite.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Pregatitii fratilor si asa sunt varza. Multe multe fufe care iau bani degeaba si habar nu au cum le cheama. Sunt pline primaricile judetului de tate care au ca obiect de activitate birfa

  2. Ieri am crapat de rusine cand niste cetateni Italieni si Germani se prapadeau de ras fata de aieroportul din Bacau.Adevarul este ca santem penibili,un tractor U 650 de pe vremea comunismului cara bagajele ,care sant puse pe o banda mica unde nu incap douazeci de oameni la rand.Oare conducatorii stiu ce inseamna sa tii la imagine? Nu ar fi mai bine sa se construiasca o cladire de maxim 2000 m2?Nu dureaza mai mult de trei luni o astfel de cladire.

LĂSAȚI UN MESAJ