21 iunie 2024
ActualitateAngajații APM Bacău protestează prin suspendarea activității

Angajații APM Bacău protestează prin suspendarea activității

Angajații APM Bacău au intrat într-un protest spontan zilnic începând cu data de 20 mai 2024, între orele 10:00 – 12:00, în semn de protest față de discrepanțele salariale între aceștia și personalul din alte sectoare bugetare. Motivul principal al protestului este nealinierea salariilor lor cu cele stabilite de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului.

Pe durata protestului, care va dura până pe 23 mai, activitatea de primire de dosare de reglementare în format pe hârtie și corespondență aferentă este suspendată, iar completările în format electronic se vor efectua ulterior. Doar vineri, 24 mai, între orele 09:00 – 10:00, va fi reluată activitatea de primire a documentațiilor pentru reglementare.Beneficiarii serviciilor de reglementare sunt rugați să înțeleagă demersul angajaților și să aibă răbdare în această perioadă de protest. Durata acestuia va depinde de reacția autorităților, urmând să fie anulat odată ce se publică în Monitorul Oficial un act legislativ care să elimine discrepanțele salariale.

Pe 24 mai, angajații APM Bacău se vor alătura protestului la București, alături de colegii lor din alte Agenții pentru Protecția Mediului din țară.

În cazul lipsei de răspuns din partea autorităților, angajații APM Bacău sunt hotărâți să continue mișcările de protest și în săptămânile următoare.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img