La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Bacău au identificat și reținut un tânăr de 23 ani, din Bacău, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de delapidare în formă continuată.

În fapt, în perioada 25 noimbrie 2016 – 12 ianuarie a.c., tânărul în cauză, în calitate de angajat al unei firme de curierat, și-ar fi însușit, pe nedrept, prin 20 de acte materiale, mai multe produse aflate în gestiunea sa, cauzând un prejudidiu de 20.352, 41 lei.

În cauză s-a dispus măsura reținerii tânărului de 23 ani pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propuneri legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ