Cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor o nouă serie de concurenţi gata să îşi testeze limitele. Printre aceştia se numără şi Andreea Tonciu, care va avea parte de o surpriză de zile mari, chiar înainte de a efectua săritura.

            „Data trecută când am mai participat la acest concurs am sărit de la 10 metri, dar atunci eram tânără şi neliniştită. Însă de când am devenit mamă, mi-am dat seama că sunt foarte panicată şi foarte, foarte fricoasă. Nu mă aşteptam, acum şi când urc la platforma de la 3 metri mi se pare că sunt la 20!”, a mărturisit Andreea.

Mai mult, chiar înainte de a efectua săritura în faţa juriului, Andreea a avut parte de un moment cu totul şi cu totul emoţionant. Anna Lesko a invitat-o să privească în tribune, acolo unde se aflau fiica acesteia, dar şi mama ei, unul dintre oamenii care nu doar că nu a fost de acord cu decizia ei de a participa la Splash! Vedete la apă, ci chiar a făcut tot posibilul să o determine să se răzgândească.

„La început nu a susţinut-o, chiar a vrut să o întoarcă din drum!”, le-a mărturisit Anna celor din sală, iar mama Andreei a completat: „Este adevărat, m-am gândit că deja e mămică acum, ar trebui să stea mai cuminţică!”. Cu ochii în lacrimi după mesajul emoţionant transmis şi de fiica ei, Andreea a trebuit apoi să se concentreze pe săritură.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE