Primaria municipiului Bacau si Teatrul Municipal „Bacovia” ofera bacauanilor, la cumpana dintre ani, pe 31 decembrie, incepând cu ora 20.30, un spectacol de muzica si lumini.

Pe scena amenajata la Hotel Moldova, sunt invitati cunoscutii artisti Andreea Banica, Alex Velea, 1Q Sapro si DJ Project, iar la ora 24.00 va avea loc un impresionant foc de artificii.

Initial, organizatorii au anuntat un show pirotehnic „extraordinar, care va pozitiona Bacaul pe lista oraselor care sarbatoresc trecerea dintre ani cu un spectacol vizual si muzical”, dar ulterior s-au razgândit, poate dupa ce au aflat ca dosarul Bacaului a fost respins dintre candidaturile pentru capitala culturala europeana.

Bacauanii au inceput sa se adune in zona centrala a orasului. Foto: Ionut Unguru
Bacauanii au inceput sa se adune in zona centrala a orasului. Foto: Ionut Unguru
PUBLICITATE

Pentru manifestarile de sarbatori, teatrul a primit 160.000 de lei de la bugetul local.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Încă un episod din serialul de succes “Cum se mai cheltuie bugetul nostru?”. Am uitat să menționez că succesul de care am amintit e a celor care au luat la propriu obiceiul de a avea în noaptea de Anul Nou un ban simbolic în buzunar și au decis să umple buzunarele tuturor hainelor din dulap cu bani! Mă refer aici la conducerea Consiliului Județean. Mă gândesc că, extinzând metafora vestimentară, Primăria ar trebui să lanseze și un detergent, pentru că la noi în Bacău se spală mult și des… bani. Pe de altă parte, am văzut că suma de 160.000 de lei a fost alocată teatrului. Foarte frumos! Înseamnă că (dist)insa doamnă Sigartău are, în sfârșit, o strategie de a ne scoate din mediocritatea invocată adesea prin presă. E adevărat că nu vom mai fi mediocri, vom fi mai puțin de-atât. Eu zic să fim recunoscători și, de Revelion, urmărind cum se produc artistic pe scenă distinșii invitați, să aruncăm o privire binevoitoare și spre Teatrul Bacovia, pe deplin convinși că cineva acolo are grijă ca banii noștri să nu se simtă singuri și nefolosiți!

  2. Foarte frumos,>>>dar mai bine s-ar consolida Teatrul Bacovia,caci a inceput sa-i cada acoperisul,poate d-na director nu a vazut cum arata Acoperisul???!!!
    Trebuie chemat si d-l ROMEO sa vada realizarile???

  3. Iar 1Q Sapro?Ne ajunge ce a spus vara trecuta la Theatr…..Sa ne amintească cu durere cât de greu ne merge în tara asta? Ca aleșii și -au votat pensii suplimentare pentru cât dorm în Parlament?

LĂSAȚI UN MESAJ