Eleva in clasa a X-a la sectia coregrafie a Colegiului National de Arta „George Apostu” din Bacau, Andra Romascanu a participat weekend-ul trecut la prestigiosul concurs „Viena International Competition”, eveniment la care au participat dansatori din 15 tari. Concursul s-a desfasurat pe mai multe sectiuni: balet, dans contemporan, dans folcloric etc, Andra Romascanu urcând pe cea mai inalta treapta a podiumului la balet juniori.

„Cred ca este una dintre cele mai frumoase experiente. Cu dansul cu care am participat la acest concurs (Kitri din Don Quixote-n.r.) am luat locul II la «mondiale» si nici nu am conceput sa nu câstig”, a declarat Andra Romascanu, câstigatoarea de la „Viena International Competition”.

andra romascanu cu medalie si tricolor_n

Acesta a fost ultimul concurs de junioare pentru Andra care dupa câteva zile de odihna va incepe pregatirile pentru Olimpiada Nationala de Coregrafie care se va desfasura la Bucuresti in „Saptamâna altfel”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ