Consiliul Judetean Bacau, prin dispozitia presedintelui Dragos Benea, a organizat concurs de proiecte de management in vederea incredintarii managementului pentru o perioada de cinci ani la Biblioteca Judeteana „Costache Sturdza”.

Asta ca urmare a faptului ca actualului manager ii expira mandatul. La concurs s-au inscris trei candidati: Gabriela Crina Ifrim, Anca Sion si Lenuta Neacsu.

Fiecare candidat a depus un proiect de management si a sustinut un interviu in fata comisiei de concurs, al carei presedinte a fost Angela Bogea, directorul Compartimentului Resurse Umane din cadrul Consiliului Judetean.

PUBLICITATE

In urma celor doua probe, candidatii au obtinut urmatoarele note: Anca Sion: 9.183, la proba I, 9.600 la proba II, nota finala – 9.391. Lenuta Neacsu: 6.900, la proba I, fiind respinsa pentru sustinerea interviului, deoarece nu a obtinut nota minima 7, conform Regulamentului de concurs.

Gabriela Crina Ifrim: 8.492 la proba I, 9.006, la proba II, nota finala fiind 8.779. In urma acestor rezultate, Comisia de concurs a declarat câstigator al concursului pentru ocuparea postului de manager al Biblotecii Judetene pe Anca Sion.

Noul director isi va ocupa efectiv postul pe 1 august, daca nu vor fi contestatii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ