Dupa doua runde ale concursului pentru ocuparea postului de manager al Teatrului Municipal “Bacovia” si respingerea contestatiilor depuse dupa publicarea rezultatelor, joi, intr-o conferinta de presa, primarul Romeo Stavarache a anuntat numirea in functie a actritei Anca Sigartau, care a obtinut la cele doua probe ale concursului media 9,42. Au mai participat la ceremonie Radu Ababei, viceprimar al municipiului si Liviu Serban, director interimar al teatrului.

De asemenea, a fost prezent Dragos Pandele, consilier personal al noului director, specialist in comunicare, cunoscut mai mult pentru implicarea lui in organizarea manifestarilor “Sibiu- Capitala Europeana a Culturii”.
“Am convingerea ca, in viitor, Teatrul Municipal va cunoaste o revigorare a activitatii lui. Am incredere in programul propus de noul manager, doamna Anca Sigartau, si o asiguram de tot sprijinul nostru, astfel ca institutia noastra teatrala sa intre in circuitul de valori al teatrelor din România”, a spus edilul bacauan.

Emotionata: “sunt la prima conferinta de presa in calitate de manager al unui teatru”, actrita Anca Sigartau, este cunoscuta publicului bacauan din rolurile interpretate la Teatrul “Bulandra”, de la televiziune si din multele filme in care a jucat roluri importante. La cererea presei, noul director a dezvaluit câteva obiective ale programului sau, pentru perioada imediata si de perspectiva.

PUBLICITATE

“Am venit in Bacau sa construiesc, sunt invatata cu munca si mai putin cu vorbitul. Voi lupta, voi fi chiar incapatânata, pentru a aduce pe scena valoare; si nu sunt dispusa la compromisuri. Vin de la «Bulandra» unde am invatat ca succesul inseamna munca, am invatat sa respect actorul si imi doresc ca ei sa joace cu sali pline. Cum, o sa ma intrebati. Zilele acestea, programul meu va fi publicat pe site-ul Primariei, al teatrului, insa, de pe acum va spun ca vreau sa iesim din suficienta, si sunt convinsa ca si colegii mei din teatru ma vor sustine. Abia astept sa-i cunosc si sa pornim la treaba. Chiar de astazi”, a declarat Anca Sigartau.

Deocamdata, managerul nou numit va locui in teatru, nu va face naveta, insa nu renunta la unele colaborari unde are deja angajari. Tot Anca Sigartau a precizat ca Dragos Pandele, onestean la origine, consilierul sau, nu va fi angajat al teatrului, ci o va sprijini in diferite proiecte, având expertiza financiara si fiind bun organizator.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ